Інтерв'ю

У Житомирі влаштували публічне обговорення кандидата на посаду губернатора Сергія Машковського

22 July 2014, 19:57

 22 липня у Житомирі відбулося обговорення кандидатури нового губернатора. У прес-клубі зібралися представники різних громадських організацій, які мали велику кількість запитань і прагнули дискусії.

На зустріч прийшов Сергій Машковський, кандидатуру якого Кабінет міністрів погодив на посаду голови Житомирської ОДА. Своє знайомство з громадою він розпочав з озвучення власної біографії.

«Мене звати Машковський Сергій Олександрович, народився 29 квітня 1980 року у місті Любомирі Волинської області. У 2004 році закінчив Київський лінгвістичний національний університет за спеціальністю «англійська мова та література», з 2000 по 2006 проживав та працював у місті Лондон. Удосконалював свої мовні навички англійської мови і закінчив університетський курс з управління бізнесом. У 2006 році повернувся на Україну і з 2006 року проживаю у місті Житомирі постійно. У цьому році одружився тут, є сім'я, і надалі планую проживати і пов'язувати своє життя з Житомиром і Житомирською областю. Зараз працюю директором ТОВ «Полісся Моторс Груп», також за сумісництвом ще є директором компанії «Форвард Класік» - це є дилерські центри, які займаються продажем та обслуговуванням автомобілів, також є структурним підрозділом великого холдингу, в який автомобільна група займає декілька дилерських центрів. Я повністю координую і керую їх діяльністю. Туди входять «Форд», «Рено», «Хонда» і «Хюндай». З 2010 року – депутат Житомирської міської ради, був обраний за списком від «Рідного міста». Є членом бюджетної комісії міської ради», - розповів Машковський.

Після цього Сергій Машковський запропонував ставити йому запитання. Втім, дуже скоро дискусія переросла у масову сварку і змагання між активістами за право поставити своє запитання. Обговорення тривало трохи більше години.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі