Місто

Абітурієнти житомирського військового інституту складають вступні іспити в польових умовах

28 July 2014, 17:22

 Вступні  випробування у Житомирському військовому інституті імені С.П.Корольова стартували 23 липня. Щойно подавши документи до вишу, юнаки та дівчата поринають в атмосферу армійського  життя: абітурієнти живуть у польових умовах, сплять у наметах і миються в літньому душі.

Серед  абітурієнтів цього  військового вишу не лише вчорашні школярі. Є й такі, що вже побували в зоні бойових дій.  Володимир Добровольський  служить за контрактом у 95-й аеромобільній бригаді, нещодавно повернувся з АТО. Там і вирішив вступити до військового інституту.

Пройти зовнішнє незалежне оцінювання Володимир цього року не встиг. Але для таких, як він, зробили виняток – контрактники та строковики вступні іспити складають при інституті.

У Житомирському військовому інституті помітили: цьогоріч до них вступають більш відповідальні і вмотивовані абітурієнти. Результати іспитів приймальна комісія оголосить вже 1 серпня. Далі зараховані курсанти пройдуть додаткову підготовку і наприкінці літа складуть військову присягу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі