Місто

Невідомі сепаратисти тероризують «Львівську майстерню шоколаду» у Житомирі

7 August 2014, 17:52

 Невідомі «борці з фашизмом» вже тривалий час розклеюють листівки з відповідними гаслами на фасаді та вікнах «Львівської майстерні шоколаду» у центрі Житомира.

Працівники закладу розповіли Житомир.info, що кілька днів приходячи ранком на роботу бачать приклеєні двостороннім скотчем листівки чи то із закликом «Смерть бандерам», чи зі спотвореними словами Державного гімну.

«Напевне, ми робимо правильні речі і когось дуже цим дратуємо, оскільки на те саме вікно впродовж декількох місяців плювали. Щоранку ми ретельно мили вікна – історія продовжувалась, тепер зараз ось це. Якщо людина має громадянську позицію і готова іі захищати, вона не буде робити ниці вчинки. Маємо щось подібне і в «Брамі» - коли висіла об'ява про безкоштовні курси української мови – щовечора приходив інтелігентного вигляду чолов'яга і плював у вікно. Періодично по-варварськи зникає самшит на вулиці Михайлівській, враження, що якась вперта сила керує цим або цими суб'єктами. Але це тримає нас в тонусі. Слава Україні, ми на вірному шляху», - каже керівник «майстерні» Людмила Зубко.

Нагадаємо, що «Львівська майстерня шоколаду» та кав’ярня «Брама» ще з часів початку Майдану беруть участь в благодійній допомозі, зараз активно допомагають житомирським військовим на сході України та збирають гроші для поранених хлопців з 95-ї бригади.

Спотворений гімн, а на звороті - реклама

"Привіт" від сепаратистів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі