Місто

У Житомирі збирають допомогу для 30-ї бригади та шукають психолога, який зголоситься їхати в зону АТО

17 August 2014, 13:05

У Житомирі формується рейс з допомогою для військовослужбовців 30-ої Новоград-Волинської окремої механізованої бригади, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції. Автомобіль вирушить на Схід 18 серпня.

Оголошення про збір допомоги на своїй сторінці у Facebook опублікувала голова Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва.

«Терміново! Формується рейс з допомогою для 30 бригади, що розташована в Донецькій обл. (1 бат.). Батьки та бажаючі допомогти звертайтесь за адресою: вул. Лесі Українки, 1 Житомирська районна рада, тел. 0676851284. Виїзд в понеділок, друга половина доби. Хлопці чекають на нашу з вами підтримку. Будемо вдячні, якщо відгукнеться психолог і зголоситься їхати. Дякую. Потрібно все: від їжі до одежі!!!», - написала Парфентієва.

Нагадаємо, волонтери збирають продукти, засоби гігієни, спорядження для військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади, які беруть участь в АТО. Збір допомоги проводиться за адресою: м. Житомир, вул. Бородія, 32/98, т. (0412) 465-754.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі