Політика

У День незалежності «Сила людей» влаштувала патріотичну фотостудію на Михайлівській і вчила житомирян робити українські прикраси

26 August 2014, 11:31

З 23 по 25 серпня на вулиці Михайлівській біля «Мистецької Алеї» в Житомирі ПО «Сила людей» провело молодіжні заходи з нагоди відзначення Дня Незалежності України.

Усі охочі мали змогу взяти участь у майстер-класі «Українкою бути модно». Дівчата власноруч зробити патріотичні прикраси під керівництвом професійного художника Оксани Панькіної.

Також працювала фотостудія «Фото патріота». Кожен бажаючий міг сфотографуватися з національною символікою на згадку про 23-річчя Незалежності України і поставити фото собі на аватар у соціальні мережі. Всі фото були розміщенні у соціальній мережі «Вконтакті», в групі «Сила людей. Житомир» (https://vk.com/sylalyudeyzt).

Для дітей працював «Художній куточок». Маленькі патріоти із задоволенням малювали вітальні листівки для наших захисників.

Як зазначив один з організаторів заходу, депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов, цією акцією ми хочемо сказати світові, що поважаємо наші державні символи і пишаємося тим, що ми українці.

«Дана акція мала на меті не тільки пропагувати українське, а й активізувати житомирян. Нещодавно ми проводили акцію «Повертайтеся живими» та власноруч робили аптечки військовим. Тепер перед нами постало завдання наповнити ці аптечки ліками. Тому ми просимо небайдужих житомирян допомогти нам у завершенні цієї акції», - розповів Дмитро Кропачов.

Незважаючи на прохолодну погоду, бажаючих сфотографуватися на фоні українського прапора та взяти участь у майстер-класі було багато. Дмитро Кропачов власноруч зробив прикрасу для своєї дружини під керівництвом художника Оксани Панькіної. Вона у свою чергу подякувала депутатові за можливість працювати у його команді. Майстриня також зазначила, що давно планувала провести майстер-клас під відкритим небом, а «Сила людей» допомогла втілити цю ідею у життя.

Прес-служба ПО «Сила людей» 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі