Місто

Житомирські ДАІшники повернулися із зони АТО

27 August 2014, 09:04

П’ятнадцять інспекторів УДАІ УМВС України в Житомирській області близько місяця працювали у східних областях держави, забезпечуючи супроводження спецвантажів для військових потреб та біженців зі сходу. Нині їх змінили колеги, а вони повернулися до виконання своїх обов’язків в області.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Зустрічали інспекторів дорожнього порядку у дворі обласного управління ДАІ УМВС колеги, рідні, близькі та друзі. У незвичній польовій формі правоохоронці вишикувались, міцно тримаючи автоматичну зброю у руках. Упродовж місяця на сході держави на них покладались завдання супроводження спеціальних колон транспорту із вантажами для військових, а також несення служби на блок-постах у зоні проведення антитерористичної операції.

Командир зведеного загону УДАІ Валерій Бондар лаконічно доповів керівництву про прибуття: «Поставлені завдання виконали успішно, повернулися без втрат і травм».

Після вітань та слів подяки від керівництва обласного управління МВС та УДАІ, чоловіки зайшли до каплички, розташованої на території управління ДАІ, аби помолитись за колег, які нині знаходяться у гарячих місцях і ризикують собою задля безпеки інших.

Уже за кілька днів прибулі інспектори заступлять до забезпечення правопорядку на дорогах Житомирської області.

Фото прес-служби УДАІ УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі