Місто

​Цьогоріч фонтани у Житомирі не працюватимуть задля економії бюджетних коштів

1 May 2024, 17:17

Традиційно у Житомирі 1 травня запускають фонтани, проте цьогоріч їх не ввімкнуть, задля економії міського бюджету. Таке рішення прийняла міськрада тиждень тому.

«Дійсно, після закінчення опалювального періоду комунальне підприємство «Житомирводоканал» розконсервовує наші сім фонтанів і запускає 1 травня. В цьому році прийнято рішення не запускати фонтани в зв'язку з війною та з економією бюджетних коштів. Економія від не запуску фонтанів в Житомирі буде складати 2 мільйони гривень. Саме вода з цієї суми – це всього 200 тисяч гривень, але електроенергія, обслуговування, заміна обладнання, зарплата виконавцям, і все інше на рік складає майже 2 мільйони гривень. Питання, куди будуть направлені кошти, буде вирішено пізніше. Але якщо буде перемога, обов'язково ввімкнемо»,- розповідає заступник міського голови Сергій Кондратюк.


Нагадаємо, 23 квітня пресслужба КП «Житомирводоканал» закликала житомирян не плутати фонтани зі смітниками.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2024 року у коментарі Житомир.info в КП «Житомирводоканал» розповіли, що працівники підприємства готують міські фонтани до запуску. 1 травня 2023 року у Житомирі традиційно запрацювали фонтани.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан водоканал бюджет міськрада Кондратюк 
Матеріали по темі