Політика

«Свободівець» Крутій назвав умови, за яких він готовий поступитися місцем голови Житомирської райдержадміністрації

27 August 2014, 18:39

Поступитися місцем голови Житомирської райдержадміністрації достойній людині готовий нинішній очільник району Сергій Крутій. А от до чого свободівець не готовий - так це віддавати владу регіоналам.

Про таке він заявив 27 серпня, звітуючи за 5 місяців перебування на посаді.

«Якщо партія скаже, що треба звільнитись, я завтра звільнюсь. Якщо скаже новий керманич звільнятися, я готовий звільнитись, але за умови, що прийде нормальна і адекватна людина. При всіх медіа кажу: ніколи сюди не повернеться представник від Партії регіонів. Ніколи. Ми зробимо все, щоб тут була достойна порядна людина, але тільки не з Партії регіонів», - сказав Сергій Крутій.

Думку свого однопартійця поділяє і колишній керманич області Сидір Кізін. Екс-губернатор Житомирщини зазначив, що задоволений його роботою на цій посаді, і додав, що «свободівці» ніколи не допустять реваншу регіоналів:

«От ми колись говорили «Свобода прийде - порядок наведе». Не можу сказати за всі райони Житомирської області, але за Житомирський район я спокійний, бо Сергій Григорович тут навів порядок. А що нам зараз пропонують, товариство? Нам зараз пропонують, щоб ми Житомирський район віддали очільнику «Молодих регіонів». Це як називається? Це називається реванш? То я хочу нагадати тим людям, яких ніхто не уповноважував, а народ України не уповноважував зараз ні голову обласної адміністрації, ні когось з Адміністрації Президента, віддавати район на відкуп регіоналам. Та ми вас зметем просто!», - заявив Сидір Кізін.

Сергій Крутій також зазначив, що готовий взяти участь у громадських обговореннях, щоб підтвердити свою відповідність посаді, за умови, що вони будуть відкритими.

Нагадаємо, губернатор Житомирської області Сергій Машковський на минулому тижні публічно пообіцяв обговорення кандидата саме на цю посаду людям, які пікетували ОДА на підтримку чинного голови Житомирського району.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі