Влада

За гроші з держбюджету у Житомирській області можна купити лише дві квартири для сімей загиблих військових

28 August 2014, 13:14

Станом на 27 серпня цього року у Житомирській області на черзі для отримання житла вже перебуває 8 сімей загиблих військовослужбовців.

Про це на нараді з питань забезпеченням житлом родин загиблих військовослужбовців повідомив перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, - інформує прес-служба ЖОДА.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13.08.2014 № 729-р передбачено виділити для Житомирської області 707,9 тис. грн. на придбання квартир.

Проте, за попередніми розрахунками, ця сума дозволить забезпечити житлом лише дві родини.

З огляду на це, 26 серпня голова облдержадміністрації Сергій Машковський ініціював лист до Кабміну з проханням передбачити виділення додатково 3 млн. грн. для вирішення житлових питання всіх родин загиблих учасників АТО.

Листи такого ж змісту будуть відправлені також у Міністерство фінансів, Міністерство економічного розвитку й торгівлі та Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. На переконання учасників наради, вони допоможуть пришвидшити процес виділення грошей профільними міністерствами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі