Суспільство

На честь загиблого десантника у Коростишеві встановили меморіальну дошку на школі

19 September 2014, 17:35

 19 вересня, напередодні відзначення 515-ї річниці першої писемної згадки про місто Коростишів, відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь випускника школи-ліцею інформаційних технологій №2, старшого солдата збройних сил України Сергія Панасюка, який загинув в жорстокій сутичці з бойовиками в зоні АТО 2 травня 2014 року та посмертно був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це Житомир.info повідомила адміністратор апарату Коростишівської міської ради Вікторія Атаманчук.

«Над виготовленням пам’ятки з білого мармуру працювали скульптор, заслужений художник України Віталій Рожик та Олексій Марковський. На заході були присутні: керівництво району, вчителі, діти, запрошені гості, жителі міста Коростишева та родина загиблого героя. Співчуття рідним висловили міський голова Микола Чиколай та директор школи Любов Ліцевич. Зі словами вдячності, за увіковічення пам’яті брата, виступили сестри покійного солдата», - розповіли у міській раді.

Нагадаємо, 1 вересня в Коростишів, на фасаді гуманітарної гімназії №5 відкрили меморіальну дошки Максиму Добрянському, який загинув під час виконання службового обов’язку в зоні АТО.

Як повідомляв Житомир.info, старший солдат Панасюк Сергій Іванович, 20.10.1985 р.н. м. Коростишів, оператор протитанкового взводу 1 аеромобільно-десантного батальйону 95-ї ОАЕМБ загинув 2 травня у районі села Андріївка поблизу Слов'янська від кулі снайпера під час нападу групи озброєних екстремістів, які прикривалися місцевими мешканцям. Поховали Сергія Панасюка 5 травня у Коростишеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі