Місто

Представник посольства Індії приїхав до ЖДУ перевірити умови навчання своїх земляків

17 October 2014, 09:41

16 жовтня з робочою поїздкою Житомирський державний університет імені Івана Франка відвідав капітан-лейтенант, другий секретар Посольства Республіки Індія в Україні Ракеш Наїн.

Про це Житомир.info повідомила керівник прес-центру ЖДУ імені Івана Франка Олена Свінціцька.

Під час офіційного візиту другий секретар Посольства Республіки Індія в Україні зустрівся з ректором університету Петром Саухом. На зустрічі було обговорено низку питань щодо умов навчання та проживання у ЖДУ імені Івана Франка студентів з Індії, їх дозвілля, спортивного та культурного життя, а також подальшої співпраці в різних напрямках діяльності університету.

«Студенти Саху Ашіс і Сіед Рахіл дуже задоволені умовами проживання, спілкуванням зі студентами університету та рівнем викладання. Однак хотілося б, щоб їх більше долучали до дозвілля університету», - зауважив секретар Посольства.

Ректор університету ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух зауважив, що студенти з Індії, які навчаються на першому курсі Інституту іноземної філології, з перших днів активно заявили  про себе.

«Навіть виявили бажання працювати разом із волонтерами університету у місцевому Житомирському військовому шпиталі. Для нашого університету дуже важливо, що студенти з Індії обрали для навчання саме ЖДУ імені Івана Франка. Кількість іноземців не тільки додає вузу іміджу і престижу, а й точно свідчить про високий рівень навчання, потужний професорсько-викладацький склад, чудові умови життя, навчання, культурного та спортивного розвитку студентів. Ми шануємо багаторічні традиції та звичаї університету, завжди гостинно чекаємо та приймаємо в своїх стінах студентів з різних країн світу», – сказав Петро Саух.

Ректор університету Петро Саух та другий секретар Посольства Республіки Індія в Україні Ракеш Наїн. Фото ЖДУ ім. Франка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі