Політика

Тетяна Чорновол у Радомишлі розповіла, чому, голосуючи за «Народний фронт», ми обираємо прем’єра

17 October 2014, 15:48

Безпека українських військових та боротьба з корупцією. Саме такі основні завдання ставить перед собою кандидат в народні депутати України від політичної партії “Народний фронт” Тетяна Чорновол. Під час зустрічі з громадою міста Радомишль Житомирської області вона розповіла містянам, чим буде займатись в разі проходження до Верховної ради.

“Війна зараз - головна проблема. Я вам скажу, що зараз я є радником Авакова по питаннях зв’язку з батальйонами, і я збираюсь продовжувати цю справу. Боротьба з корупцією - також дуже важливо. Я маю досвід в цьому питанні, і також збираюся цим займатись, тим паче, що є цілий перелік корупційних схем, якими я почала займатись в уряді і збираюсь довести це до кінця. Але все одно сконцентруюся на війні", - розповідає Тетяна Чорновол.

Кандидат в народні депутати переконує - приєдналась до команди “Народного фронту”, бо саме ці люди взяли на себе відповідальність в надважкі для України часи, і додає: обираючи цю політичну силу, українці обирають прем’єр-міністра України.

"Перше - з цією командою я починала в 2012-му році, саме з цими людьми ми піднялися, коли навіть мої колеги журналісти вважали, що Янукович - це назавжди. Друге, це, звичайно, їх позиція під час Майдану, позиція після Майдану”, - каже Тетяна Чорновол.
Кандидат-мажоритарник від політичної партії “Народний фронт” Павло Дзюблик, який також зустрівся з громадою міста, запевняє, що відчуває величезну відповідальність перед своїми земляками. 

“Ви знаєте, справді, дуже велика відповідальність. Тому що попередня влада нічого не зробила для нас, для простих українських жителів, для людей. І справді дуже велика відповідальність, тому що в нас немає ніяких інших шансів, окрім як виграти. Якщо ми на сьогоднішній день ми не виграємо, то майбутнього нашої країни я не бачу”, - переконує Павло Дзюблик.

Кандидати в народні депутати також планують зустрітись з громадами Коростишева та Черняхова.

Павло Дзюблик та Тетяна Чорновол

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі