Влада

У Житомирській області вже забезпечені теплом 119 шкіл, 208 дитячих садочків та 29 лікарень

22 October 2014, 17:11

У Житомирській області опалювальний сезон розпочався з 21 жовтня.

Про це на селекторній нараді з головами облдержадміністрацій з питань початку опалювального сезону, яка відбулася 22 жовтня під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський, - інформує прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Технічно Житомирщина до початку опалювального сезону була готова ще 1 жовтня. Увесь паливно-енергетичний та житловий комплекси, об’єкти соціальної сфери готувалися заздалегідь. Опалювальний сезон в області розпочався 21 жовтня. За оперативними даними, станом на 10:00 22 жовтня теплом вже забезпечені 119 шкіл, 208 дитячих садочків та 29 лікарень. До кінця четверга (23 жовтня) опаленням буде забезпечено більше 50% об’єктів житлового фонду», - повідомив Сергій Машковський.

Як відомо, Президент України Петро Порошенко 20 жовтня дав доручення не пізніше п’ятниці, 24 жовтня, розпочати опалення у всіх без винятку областях.

Відповідну вказівку розпочати опалювальний сезон до кінця тижня отримали керівники районів та міст Житомирщини від голови облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, у містах Бердичів та Новоград-Волинський Житомирської області опалювальний сезон розпочався 18 жовтня.

22 жовтня про початок опалювального сезону повідомила Житомирська мерія.

Фото прес-служби Житомирської обласної державної адміністрації

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі