Місто

У Житомирі почнуть запускати котельні 22 жовтня. Рішення виконкому

22 October 2014, 10:48

22 жовтня у Житомирі почнуть запускати котельні.

Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради, яке відбулось 22 жовтня.

«У зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов та зниженням температури повітря, з метою своєчасного та якісного забезпечення споживачів м. Житомира тепловою енергією, виконавчий комітет міської ради вирішив: директору КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради (Рогожину Д. В.), іншим підприємствам-постачальникам теплової енергії, що мають на своєму балансі котельні, забезпечити технологічний пуск котелень з 22 жовтня 2014 року та розпочати опалювальний сезон 2014-2015 років.

Забезпечити подачу теплоносія до систем теплопостачання:

- лікувально-профілактичних установ, дошкільних, шкільних навчальних закладів міста;

- житлових будинків, незалежно від форм власності, у разі встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря нижче +8 градусів С упродовж трьох діб, при цьому щоденно проводити моніторинг погодних умов для забезпечення раціонального використання енергоносіїв шляхом тимчасового припинення надання послуг при умові збереження нормативної температури повітря у приміщеннях квартир житлових будинків», - йдеться у рішенні, яке підтримали усі члени виконкому, присутні на засіданні, – 29 «за».

«Чому ми говоримо про технологічний запуск котелень – тому що на вихідні очікується мінусова температура. Нам необхідний певний термін часу, щоб запустити всі котельні і забезпечити житомирян теплом», - прокоментувала секретар міської ради, в.о. міського голови Любов Цимбалюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі