Політика

Звинувачення Адам’яка на адресу Развадовського суд визнав безпідставними та такими, що задоволенню не підлягають

24 October 2014, 17:56

 Після рішень Житомирського окружного адміністративного суду від 20 жовтня 2014 року і Житомирський апеляційний адміністративний суд 24 жовтня поточного року відмовив у задоволенні позовних заяв кандидату у народні депутати України Сергію Адам’яку, визнавши їх безпідставними та такими, що задоволенню не підлягають.

Нагадаємо, Сергій Адам’як намагався довести у судовому порядку, що кандидат у народні депутати України Віктор Развадовський нібито голосував за диктаторські закон 16 січня 2014 року та що інформація про солідарність комбрига 95-ї окремої аеромобільної бригади, Героя України, полковника Михайло Забродського з рішенням Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни підтримати на позачергових виборах кандидатури Віктора Развадовського нібито не відповідає дійсності.

Дослідивши матеріали справи, Житомирський апеляційний адміністративний суд постановив:

«Керуючись ст.ст. 172-179, 195, 196, 198, 200, 205, 206, Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Апеляційну скаргу кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 67, висунутого шляхом самовисування Адам’яка Сергія Івановича залишити без задоволення, а постанову Житомирського окружного адміністративного суду від 20 жовтня 2014 року без змін.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та оскарженню не підлягає».

«Керуючись ст.ст. 195, 196, 198, 200, 205, 206, 212 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Апеляційну скаргу кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 67 Адам’яка Сергія Івановича залишити без задоволення, а постанову Житомирського окружного адміністративного суду від 20 жовтня 2014 року без змін.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та оскарженню не підлягає»

До нахабної брехні, яка виливаться на адресу кандидата у народні депутати України Віктора Развадовського у виборців 67-го Чуднівського одномандатного виборчого округу уже виробився імунітет, бо нічого нового у саме такій методиці ведення передвиборчої агітації недоброзичливцями діючого народного депутата немає, оскільки власні добрі справи у них просто відсутні. Хіба що дивує масштаб такого бруду. Особливо, якщо зважити на те, що триває збройний російсько-український конфлікт, і витрачені кошти на ці пасквілі та й зовнішню рекламу цим кандидатам можна і треба було б використати розумно - спрямувати на підтримку українських військових, їх сімей.

А ще не завадило б цим претендентам на мандат довіри виборців, попросити вибачення у людей, яких вони намагалися цинічно обманути.

Прес-служба народного депутата України Віктора Развадовського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі