Місто

У Житомирі підприємцю можуть дозволити розміщувати рекламу та інформаційні табло на зупинках транспорту

28 October 2014, 13:29

У Житомирі підприємець Володимир Умінський  може отримати дозвіл на розміщення лайтпостерів і лайт-боксів з улаштуванням павільйонів зупинок громадського транспорту та інформаційних табло.

Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 21 жовтня 2014 року «Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами з улаштуванням павільйонів зупинок громадського транспорту та інформаційних табло в м. Житомирі», опублікованому на офіційному сайті Житомирської міської ради.

 «Розглянувши заяви розповсюджувача зовнішньої реклами щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами з улаштуванням павільйонів зупинок громадського транспорту в м. Житомирі, відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про рекламу», (…) рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 11.03.2010 № 168 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі», та враховуючи рекомендації комісії з питань вивчення розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі (протокол № 10 від 03.10.2014), виконавчий комітет міської ради вирішив: надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Умінському Володимиру Івановичу на розміщення зовнішньої реклами (лайтпостерів і лайт-боксів) терміном на 5 років з улаштуванням павільйонів зупинок громадського транспорту та інформаційних табло в м. Житомирі за адресами:  

  1. Майдан Перемоги, 3

  2. Проспект Миру, 37

  3. Вул. Велика Бердичівська, 14

  4. Вул. Велика Бердичівська, 56

  5. Вул. Велика Бердичівська, 87

  6. Вул. Київська, 35

  7. Вул. Київська, 120

  8. Вул. Щорса, 63

  9. Вул. Щорса, 131

10. Вул. Театральна, 6/4

11. Вул. Перемоги, 12/1

12. Вул. Вітрука, 41», - йдеться у проекті рішення.

Макети зупинок

Нагадаємо, ще в квітні 2012 року влада Житомира повідомила про свої наміри обладнати системами GPS-навігації громадський транспорт міста. 

Рік тому депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов звернувся до мера Житомира Володимира Дебоя з вимогою прозвітувати про впровадження системи GPS-навігації в міських маршрутках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі