Економіка

У Житомирській області з аукціону продадуть права на 46 наділів державної власності

29 October 2014, 16:41

Землевпорядники Житомирської області визначили 46 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права на які можуть бути продані Головним управлінням Держземагентства на земельних торгах.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Держземагентства в Житомирській області.

Фахівці землевпорядної служби Житомирської області включили ці ділянки до переліку таких, права на які можуть бути продані на земельних торгах, на виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо розширення повноважень місцевих рад і забезпечення прозорості земельних відносин в Україні.

Повний перелік таких ділянок буде оприлюднено на веб-сайті Держземагентства України. На сьогодні на сайті відомства розміщені відомості про 23 ділянки у Житомирській області.

Найбільше земельних ділянок, права на які можуть бути продані через аукціони, розміщені у Володарсько-Волинському (10 ділянок загальною площею 217,37 га), Бердичівському (7 наділів площею 267,24 га) та Новоград-Волинському районах (5 земельних ділянок загальною площею 213,54 гектара).

З метою забезпечення прозорості земельних відносин з 15 жовтня цього року права на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва продаватимуть на конкурентних засадах. Інформація про перелік таких ділянок та результати відкритих публічних земельних аукціонів регулярно оприлюднюватиметься на офіційному сайті Держземагентства України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі