Місто

Житомирським школярам показали, як випікається хліб

15 December 2014, 10:21

Днями виробничі потужності хлібозаводу ТОВ «Золотий коровай» (ТМ «Хліб Житомира») відвідали учні шостого класу школи №27 м. Житомира. 28 маленьких житомирян на власні очі побачили процес перетворення борошна, цукру та інших натуральних інгредієнтів на смачний та корисний хліб – ТМ «Хліб Житомира». Учням розповіли про виникнення хліба та історію підприємства, яке працює у Житомирі вже більше 100 років, показали, як старовинні традиції українського пекарства поєднуються із сучасним виробництвом, розповіли про важливість споживання якісної продукції, якою є продукція ТМ «Хліб Житомира».

Під час екскурсії діти відвідали різні цехи, спілкувалися з працівниками, спостерігати за процесом виготовлення хліба. Школярі побачили, як робиться заміс, проводиться обробка тіста та випікання хлібобулочних виробів. Екскурсантів ознайомили з технологічним процесом випікання хліба і професіями, представники яких працюють на хлібозаводі. По закінченню екскурсії на малечу очікували смачні подарунки від ТМ «Хліб Житомира» прямісінько із печі.

Такі екскурсії, на думку хлібопекарів, є дуже корисними для дітей. Побувавши на виробництві, діти по-іншому будуть ставитися до хліба та до праці в цілому, поважати їх. Можливо, відчувши аромат свіжого хліба у цехах та побачивши процес його народження, хтось з дітей у майбутньому вирішить пов’язати своє життя та професію саме з хлібом. Адже у світі немає коштовнішого скарбу, ніж свіжий хліб, а тим паче хліб, який виробляється у рідному місті.

Керівництво ТОВ «Золотий коровай» запровадило традицію організації ознайомчих екскурсій для дітей на хлібозавод, аби діти на власні очі побачили процес народження  духмяного хліба.

Прес-служба ТОВ «Золотий коровай»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі