Політика

Нардеп Вадим Кривенко ініціює перегляд невирішених звернень депутатів Житомирської облради до ВР

15 December 2014, 16:13

 Народні обранці планують переглянути всі звернення депутатів Житомирської обласної ради до Верховної Ради, які досі лишаються невирішеними або на які було отримано формальні відписки.

Із відповідним листом до голови облради Віталія Француза щодо надання переліку звернень за останні 4 роки звернувся депутат від «Народного Фронту» Вадим Кривенко, - повідомляє прес-служба партії.

«Свого часу, коли я був депутатом обласної ради, ми часто наштовхувались на те, що ряд проблем не можна було вирішити на рівні області. Для вирішення багатьох питань потрібні були певні кроки від Верховної Ради. Більшість – це питання із видобутком корисних копалин, земельні та комунальні питання, проблеми із нарахуванням чорнобильських виплат. Ми неодноразово звертались до народних депутатів, але у відповідь отримували формальні відписки і питання лишались невирішеними», - коментує Вадим Кривенко.

Також Кривенко додає, що представники Житомирщини у Верховній Раді планують провести зустріч із керівництвом області – головою ОДА Сергієм Машковським та головою обласної ради Віталієм Французом. На цій зустрічі вони окреслять ряд першочергових проблем, які стоять перед областю і які можна вирішити у Верховній Раді.

«Ми маємо повернутися до тих питань, з якими депутати обласної ради звертались до вищих інстанцій і які лишились досі не вирішеними. Ми маємо обговорити проблеми, які зараз має область, аби надалі лобіювати їх і вирішувати у Верховній Раді», - каже Кривенко.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно у Раді було створене міжфракційне об’єднання «За Житомирщину!», яке очолив Павло Дзюблик (фракція партії «Народний Фронт»).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі