Політика

Житомирська “Самопоміч” організувала школярам поїздку до Львова

17 December 2014, 15:33

Мотанки-обереги та житомирські цукерки вручили на згадку львівському міському голові школярі з Житомира. Громадське об’єднання “Самопоміч” у Житомирі організувало поїздку для дітей до культурного центру України. Під час зустрічі мер Львова Андрій Садовий побажав учням 28-ї школи здобувати гарну освіту, аби працювати на благо рідних міст.

“Молоді хлопці і дівчата повинні добре вчитися, здобувати хорошу освіту, хороший фах і брати владу в свої руки. А ті, що там сидять вже дуже давно, повинні відходити і вам звільняти місце. І дуже просто. Це є такий рецепт довгий, але він справедливий і чесний. Така правда життя. Що я можу вам побажати, щоб ви до Львова приїжджали часто, тому що Львів завжди дивує своєю атмосферою, аурою. У нас сто п'ятдесят тисяч студентів у Львові навчається, тому якщо будете мати бажання після закінчення школи вчитися у Львівських вузах, з радістю запрошуємо. Трошки у львівських, потім десь за кордон можна поїхати, щоб мати хороші знання, хороший фах, і потім працювати для своїх рідних міст”, - каже мер Львова Андрій Садовий.

Лідер громадського об’єднання “Самопоміч” у Житомирі Наталія Чиж розповідає: поїздку організували, аби школярі побачили гарний приклад прогресивного життя у культурній столиці України.

“Наша громадська організація “Самопоміч” організувала поїздку до Львова, тому що це є культурний центр нашої країни, а наші діти це - майбутнє нашої держави. Тому ми дуже хочемо, щоб вони побачили гарний приклад, куди вони мають йти. Тому що тут дуже, ну, прогресивне, європейське відчувається життя. Дуже відрізняється Львів від решти міст нашої країни, тому саме сюди, і саме хочемо, щоб діти це відчули і побачили, і на майбутнє знали, що їм потрібно”, - каже лідер громадського об’єднання “Самопоміч” у Житомирі Наталія Чиж.

Окрім сувенірів на згадку від Андрія Садового, житомирські школярі відвідали екскурсію центром міста, де ознайомились з древньою історією та архітектурою Львова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі