Суспільство

За тиждень у Житомирській області прийняли 50 рішень про виділення землі учасникам АТО

19 January 2015, 16:10

Головне управління Держземагентства у Житомирській області спільно із органами місцевого самоврядування протягом минулого тижня прийняло 50 рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО.

Про це повідомляють у прес-службі головне управління Держземагентства у Житомирській області.

«Загалом, з червня цього року, коли земельне відомство розпочало роботи із першочергового забезпечення військовослужбовців, які боронять нашу державу на буремному сході, на Житомирщині прийнято 541 таких рішень, наказів та розпоряджень на площу 308,8711 гектара», - інформують у Держземагентстві.

Наразі фахівці землевпорядної служби області продовжують готувати земельні масиви, які можна буде використати для забезпечення земельними ділянками усіх захисників східних рубежів держави, які виявлять бажання отримати земельні ділянки на Житомирщині.

Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО, як і іншим громадянам, які зацікавлені в безоплатній приватизації земельної ділянки, здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, що посвідчує його участь в антитерористичній операції, - нагадують в управлінні Держземагентства.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці грудня головне управління Держземагентства у Житомирській області інформувало, що учасникам АТО в області виділено 248 га землі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі