Суспільство

За півроку учасникам АТО у Житомирській області виділили 248 га землі

29 December 2014, 14:47

Головне управління Держземагентства у Житомирській області спільно із органами місцевого самоврядування протягом минулого тижня прийняло 23 рішення про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

«Загалом, з червня цього року, коли земельне відомство розпочало роботи із першочергового забезпечення військовослужбовців, які боронять нашу державу на буремному сході, на Житомирщині прийнято 476 таких рішень, наказів та розпоряджень на площу 248 гектарів», - інформують в головному управлінні Держземагентства у Житомирській області.

А тижнем раніше, 12 грудня на засіданні робочої групи Житомирської міської ради, що розглядає звернення учасників АТО, було прийнято рішення щодо виділення земельних ділянок 27 пораненим військовослужбовцям, які боронили східні рубежі нашої держави.

Наразі фахівці землевпорядної служби області продовжують готувати земельні масиви, які можна буде використати для забезпечення земельними ділянками всіх захисників східних рубежів держави, котрі виявляють бажання отримати земельні ділянки в Житомирській області.

Нагадаємо, 4 родини загиблих і 45 поранених учасників АТО за рішенням сесії Житомирської міської ради від 9 грудня отримали земельні ділянки.

Як повідомляв Житомир.info, на кінець листопада головним управлінням Держземагентства у Житомирській області та місцевою владою було прийнято 349 рішень, наказів та розпоряджень щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою на загальну площу – 192,1 гектари.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі