Суспільство

У військового з Житомирської області, який в травні зник в зоні АТО, народився син

19 January 2015, 17:12

19 січня, на Водохреща, у зниклого в зоні АТО 27-річного Олександра Фурмана з Черняхівського району народився син. Це вже третя дитина в сім'ї.

Востаннє військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади Олександр Фурман виходив на зв'язок 22 травня. Тоді він знаходився поблизу міста Рубіжного Луганської області. Товариші по службі повідомили дружині, що Олександр був поранений в бою, сів до карети «швидкої» і відтоді про чоловіка жодної звістки.

Увесь цей час його 24-річна дружина Ольга сама виховувала двох маленьких дітей та чекала на народження третього малюка. Жінка вірить, що Олександр живий та скоро повернеться додому.

За даними Центру звільнення полонених, Олександр Валентинович Фурман, 27.12.1986 р. н., числиться в переліку полонених, опублікованому в кінці грудня минулого року.

Друзі Ольги просять допомогти багатодітній родині та надають банківські реквізити картки ПриватБанку 5168 7572 0249 6289, а також перелік речей, від яких молода мама не відмовиться:

- підгузки (від 0 до 1,5 р.) для новонародженого і 1,5-річної донечки
- комбінезон з капюшоном
- теплі кофтинки
- пляшечки для годування
- термос для пляшечок
- пустушки
- ближче до літа їм знадобиться візочок для близнюків (щоб мама одночасно могла возити двох молодших дітей)
- балдахін блакитного кольору, волонтери вже пообіцяли допомогти з ліжечком для малюка.

Як повідомляв Житомир.info, боєць 30-ї механізованої бригади Олександр Фурман з Житомирської області зник наприкінці травня після обстрілу поблизу Рубіжного на Луганщині. 

Фото з архіву редакції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі