Політика

В Житомирі активісти ГО «Самопоміч» вшанували пам’ять героїв Небесної сотні

20 February 2015, 12:32

Віршами, молитвою та хвилиною мовчання згадали загиблих героїв Небесної сотні у обласній бібліотеці імені Олега Ольжича. Організатори вечора пам’яті, громадське об’єднання «Самопоміч» у Житомирі, кажуть: за рік після трагічних подій у Києві в країні не відбулось майже ніяких змін.

«Ми сьогодні зібрались, щоб низько вклонитись хлопцям, які віддали життя за нас. Але, на жаль змін ніяких не відбувається, ми відчуваємо все гірший і гірший стан в нашій країні. Тому це все нам болить, і ми в цей день об’єднуємось, і сумний і скорботний день, і згадуємо ті дні. Ми один з одним, ми відчуваємо цей біль, який був рік тому. Це кров, це біль, і це наше майбутнє», - каже голова ГО «Самопоміч» м. Житомира Наталія Чиж.

Члени громадського об’єднання «Самопоміч» переконані: щоб змінити країну в першу чергу необхідно починати з себе та свого ставлення до держави.

«На Майдані я був практично з перших днів, брав активну участь, запрошував людей, їздив разом з людьми. Пройшов рік. Важкий рік, але, як на мою думку, нічого не змінилось – ні в державі, ні на місцях. Сьогодні, на жаль, настільки корумпована країна, але її можна зміни одним шляхом – почати з себе. Поміняй відношення до себе, до людей, до держави, запроси ближнього, підкажи. Тільки в такому випадку поступово, але змінити можна», - розповідає волонтер громадського об’єднання «Самопоміч» Станіслав Балакішієв.

На вечір пам’яті також були запрошені військовослужбовці 95-ї аеромобільної бригади. Люди стоячи подякували бійцям, які за рік після подій у Києві захищають Україну від зовнішньої агресії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі