Політика

Житомирська «Батьківщина» закликає вийти на майдан Корольова на підтримку Надії Савченко

27 February 2015, 15:40

 Обласна організація «ВО «Батьківщина» закликає житомирян вийти 1 березня на площу Корольова о 13.00 на акцію щодо підтримки народного депутата, члена ПАРЄ Надії Савченко та на спільну молитву за Україну, за мир, за Надію.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Ця акція буде проходити у рамках всеукраїнського зібрання «За Україну, за мир, за Надію». Нагадуємо, 25 лютого на Юлія Тимошенко закликала всіх громадян України та світу першого березня спільно помолитись за Савченко, аби українська героїня в ці найтяжчі для неї дні відчула справжню підтримку. Лідер «Батьківщини» також звернулась до всіх конфесій України з проханням провести 1 березня у своїх церквах спільну молитву за здоров’я і життя Надії», - йдеться у повідомленні.

1 березня буде 79-й день голодування української льотчиці, яка з 19 лютого відмовилась від будь-якої медикаментозної підтримки, стан здоров’я Надії Савченко стрімко погіршується.

Як повідомляє «Українська правда», 27 лютого Рада при президенті РФ з прав людини направила звернення до голови Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна з проханням змінити запобіжний захід Надії Савченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі