Місто

Житомиряни з Мальованки зібрали близько 200 підписів за повернення «соціальних» маршруток

5 March 2015, 15:55

 Житомиряни, які мешкають в мікрорайоні Мальованка, за два дні зібрали майже 200 підписів за повернення «соціальних» маршруток.

Члени ініціативної групи повідомили Житомир.info, що 5 березня листи на ім’я секретаря міської ради Любові Цимбалюк разом з підписами передали у міську раду.

«В районі Мальованки знаходиться кінцева зупинка маршрутних таксі №№ 5, 30, 58. Вартість проїзду в 2015 році стала для всіх одночасно – 3 грн./1 чол. Інших варіантів сполучення з центром Житомира і по місту немає. Просимо розглянути і вирішити питання про встановлення вартості проїзду по маршруту №58 на рівні проїзду міського тролейбусного транспорту», - йдеться у листі, який підписали 52 людини.

В іншому листі, під яким стоїть 130 підписів, також просять повернути «соціальну ціну» на маршрути, бо якщо під час підняття тарифів на більшості маршрутів вони зросли на 50 копійок, то на «соціальних» - на 1,25 грн.

«Просимо переглянути цю ситуацію і повернути людям їх пільги, це буде дуже великою допомогою малозабезпеченим людям в такий тяжкий час в країні», - йдеться у відкритому листі від громади.

Нагадаємо, ще в січні депутат Юрій Мойсеєв ініціював встановлення «соціальної ціни» в 2 грн. на трьох автобусних маршрутах №№2, 14, 58, але в порядку денному сесії міської ради 11 березня цього питання немає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі