Влада

У Житомирській області лише ОДТРК та завод залізобетонних шпал мають стратегічне значення для держави

6 March 2015, 13:07

 У Житомирській області лише обласна державна телерадіокомпанія та Коростеньский завод залізобетонних шпал мають стратегічне значення для України.

Перелік об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, затверджений постановою Кабміну від 4 березня 2015 року.

Кабінет Міністрів України постановляє: затвердити перелік об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, що додається; міністерствам, іншим суб’єктам управління об’єктами державної власності систематично переглядати затверджений цією постановою перелік і подавати в разі потреби щороку до 10 липня Міністерству економічного розвитку і торгівлі обґрунтовані пропозиції щодо кожного об’єкта для прийняття Кабінетом Міністрів України рішення про внесення до нього змін», - йдеться у документі.

У переліку – 308 об’єктів, серед яких: діяльність у сфері оборони; підприємства паливно-енергетичного, металургійного, хімічного, агропромислового комплексів; транспортної галузі; підприємства, що забезпечують розміщення і зберігання матеріальних цінностей державного резерву; машинобудівної, харчової, легкої, авіаційної та ракетно-космічної промисловості; наукової, гідрометеорологічної діяльності; сфери стандартизації, метрології та сертифікації; фінансово-бюджетної сфери та поліграфії.

Промисловість будівельних матеріалів представлена лише двома підприємствами: ПрАТ «Гніванський завод спецзалізобетону» (Вінницька область) та ПрАТ «Коростенський завод залізобетонних шпал» (Житомирська область).

Всі обласні державні телерадіокомпанії знаходяться у розділі «Сфера телекомунікацій та зв’язку».

Як повідомляв Житомир.info, контракт з нинішнім керівником Житомирської обласної державної телерадіокомпанії Василем Головецькоим родовжений до кінця 2015 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі