Місто

Чому в Житомирі не працюють світлофори: пояснення чиновників

25 March 2015, 14:48

Мешканці Житомира скаржаться на непрацюючі світлофори. Люди розповідають, що уже кілька днів не працює світлофор на складному перехресті вулиць Ватутіна, Максютова та проспекту Миру, де ледь не щодня трапляються аварії. Також не працюють світлофори поблизу площі Перемоги, на перехресті Київської та Шелушкова.

Як розповів журналісту Житомир.info Юрій Янушевич - директор КП «Міськсвітло», яке займається обслуговуванням світлофорів, підприємство не має змоги ремонтувати поломки через відсутність фінансування.

«Протягом останніх трьох місяців ми не отримали жодної копійки. У нас немає коштів ні на бензин, ні на лампочки. Тому я вимушений був розпустити людей. Будемо вчитися жити без світлофорів. А як інакше? За безпеку руху у нас в Житомирі відповідає управління транспорту міської ради, де вважають, що ремонтувати світлофори необов’язково», - розповів Юрій Янушевич.

За словами заступника міського голови Житомира Євгенія Демчика, проблема не у відсутності коштів.

«Проблема на самому підприємстві, яке досі не подало підтверджуючих документів. Кошти на ремонт світлофорних об’єктів передбачені, лише чекаємо заявок від бухгалтерії, щоб надали підтвердження», - розповів Євгеній Демчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі