Події

У Житомирській області виправною колонією керує офіцер, який приховав свою судимість, – заступник прокурора

27 March 2015, 15:12

Одну із виправних колоній у Житомирській області очолює людина, яка має судимість.

Про це 26 березня під час брифінгу розповів заступник прокурора Житомирської області Петро Коваленко, - повідомляє прес-служба прокуратури.

«Заступник прокурора області поінформував про факти порушень вимог антикорупційного законодавства у діяльності однієї із виправних колоній. Керівником установи протягом декількох років є офіцер, який свого часу був засуджений за таємне викрадення чужого майна. Під час оформлення на роботу до Державного департаменту України з питань виконання покарань він приховав судимість, а в автобіографії та відповідних анкетах власноручно зазначив, що до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувався», - йдеться у повідомленні.

Прокуратурою області надіслано інформацію керівництву Державної пенітенціарної служби України та УСБУ в області для вжиття заходів реагування.

Як відомо, усього у Житомирській області чотири виправних колонії: Житомирська виправна колонія № 4, Бердичівська виправна колонія № 70, Коростенська виправна колонія № 71, Райківська виправна колонія № 73.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі