Влада

Житомирська ОДА опублікувала звіт про використання бюджетних коштів

29 March 2015, 14:04

На сайті Житомирської обласної державної адміністрації 27 березня опублікований звіт про надходження та використання бюджетних коштів.

Як повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації, віднині звіт оновлюватиметься та публікуватиметься щоп’ятниці з метою «дотримання принципів прозорості та публічності, а також більш широкого інформування громадськості про стан надходження і використання коштів обласного бюджету».

Ознайомитися із використанням бюджетних коштів можна у новій рубриці «Звіт про використання бюджетних коштів».

Згідно з наведеними даними, станом на 27 березня 2015 року до загального фонду обласного бюджету (без урахування трансфертів з державного бюджету) надійшло 91 794,0 тис. грн., що становить 129,1% до затвердженого на І-й квартал планового показника.

Згідно з опублікованими даними, упродовж минулого тижня на фінансування Програми матеріально-технічного забезпечення роти охорони, 10-го батальйону територіальної оборони, Житомирського прикордонного загону, частин Збройних Сил України, підрозділів органів внутрішніх справ та Служби безпеки України в Житомирській області спрямовано 1 000,0 тис. грн., на фінансування Програми соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області, та військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України та інших силових структур області, що брали участь у проведенні антитерористичної операції, у 2015 році - 423,3 тис. грн

Як повідомляв Житомир.info, 24 березня на селекторній нараді з керівниками ОДА з питань стану виконання місцевих бюджетів Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк нагадав про необхідність «на сайтах обласних державних адміністрацій публікувати всю інформацію в щотижневому режимі - скільки грошей отримали і на які основні статті їх відправили».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі