Політика

Житомирські свободівці хочуть «провідати» колишнього регіонала Самборського, який з 11 березня на лікарняному

17 April 2015, 15:34

 17 квітня житомирські свободівці прийшли вчергове до в.о. міського голови Любові Цимбалюк, щоб нагадати їй про звільнення «регіонала» Юрія Самборського, якому вона продовжила контракт на посаді директора КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода»

«У кабінеті в.о. мера розповіла свободівцям, що відразу після сесії 11 березня, Самборський пішов на лікарняний і до цього часу там знаходиться. Тому звільнити його поки змоги не має. На прохання свободівців надати документи чи зазначити в якій лікарні і по якому діагнозу пан Самборський лікується у міськраді не змогли», - йдеться у повідомленні.

Таке пояснення партійців не задовольнило і вони обіцяють знову прийти на сесію міської ради.

«Це дуже дивно, адже офіційно на лікарняний йдуть за довідкою лікаря. І якщо він до цього часу хворий, то напевно це не просто застуда. Гадаємо, його просто прикривають, тому ми, як і обіцяли – прийдемо на сесію. І якщо не побачимо офіційної довідки про хворобу – ми заблокуємо сесії», - наголосив заступник голови Житомирської міської організації ВО «Свобода» Олег Черняхович.

Прес-служба також повідомляє, що свободівці подарували посібник по вивченню української мови першому заступнику міського голови Сергію Сухомлину, «адже як держслужбовець він зобов’язаний розмовляти українською». Передали подібний самовчитель і помічнику Цимбалюк, депутату міськради Миколі Савенку.

Фото прес-служби обласної організації ВО «Свобода»

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня представники місцевого осередку ВО «Свобода» прийшли на сесію міської ради з вимогою скасувати продовження контракту з начальником комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Самборським, бо колишні члени Партії регіонів не можуть обіймати керівні посади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі