Новини компаній

Інкубатори для яєць

21 April 2015, 11:56

Сьогодні все більше людей віддає перевагу розведенню свійської птиці, зокрема курей. Це пояснюється тим, що для розведення курей не треба спеціальних умов, легко підібрати приміщення, а годувати птицю можна цілком доступним зерном або комбікормом. Окрім того, розведення курей вважається досить прибутковою справою, яка не потребує значних початкових грошових вкладень. Будь-хто може на своїй присадибній ділянці займатися розведенням курей, адже крім якісних інкубаторів, ніякого іншого спеціального обладнання не потрібно. Тим паче, вартість інкубатора сьогодні лояльна, а його собівартість окупиться в короткий проміжок часу, тому дозволити собі придбання цього обладнання може кожен бажаючий.

Курей поділяють залежно від їх породи: бройлери, кури несучих порід та м'ясо-яєчні. Найвигідніша порода для домашнього розведення - м'ясо-яєчна. Такі кури набирають вагу за короткий проміжок часу і добре несуться.

Якщо ви  вирішили  займатись розведенням курей  несучих порід, то без хорошого, якісного  інкубатора ніяк не обійтися. За допомогою інкубаторів ви зможете швидко поповнити кількість курей, та швидко отримати прибуток.

Де краще придбати інкубатор?

Якщо ви задумались над розведенням курей та хочете придбати  якісний інкубатор по лояльній вартості, рекомендуємо вам звернути увагу на пропозицію інтернет-магазину zdorovi.com широкий асортимент інкубаторів дозволяє кожному бажаючому вибрати оптимальний варіант даного обладнання, що допоможе збільшити кількість птахів (курей) в пташиному господарстві. Більш того,  пташенята з інкубатора будуть сильними, великими та здоровими (що не завжди вдається при звичайному розведенню курей).  Використовуючи для розведення птиці (курей) інкубатори ви отримаєте прибуток! Переконайтесь в цьому самі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі