Місто

У Житомирі продовжили конкурс з благоустрою «території без АТБ» по Київській, 6

24 April 2015, 12:49

У Житомирі на конкурс із благоустрою території по Київській, 6, де збиралися будувати скандально відомий АТБ, прийшло всього лише три проекти.

Про це Житомир.інфо повідомила начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради Євгенія Черкасова.

Вона також наголосила на тому, що конкурс буде продовжений, адже потрібно врахувати особливості розміщення території та прилеглі до неї об’єкти.

«Ми двічі збиралися разом з конкурсною комісією та архітектурною  спільнотою і вирішили, що найближчим часом сформуємо нові умови конкурсу. Вже наступного тижня ми плануємо їх винести на розгляд виконавчого комітету. Ми маємо передбачити необхідність проведення аналізу кварталу, надання пропозицій по впорядкуванню руху транспорту та пішоходів по кварталу, визначити об'ємно-планувальне рішення об'єкту, який міг би замкнути периметральну забудову цього кварталу», - сказала Черкасова.

Як повідомляв Житомир.інфо, до складу конкурсної комісії на визначення кращого проекту благоустрою території земельної ділянки комунальної власності  по вул. Київській, 6 увійшли в. о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Сухомлин, нардеп Борислав Розенблат, начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міськради Євгенія Черкасова, а також начальник КП "Інспекція з  благоустрою м.Житомира" Юрій Самборський.

18 квітня активісти влаштували суботник на розі вулиць Київської та Театральної.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі