Місто

Склад конкурсної комісії, яка буде обирати кращий проект для розміщення його у центрі Житомира замість «АТБ»

29 January 2015, 17:48

 Кращий проект скверу замість скандального магазину «АТБ» на розі Київської-Театральної визначатиме конкурсна комісія з 13 людей.

Складі конкурсної комісії і рішення про проведення конкурсу на кращий проект благоустрою території земельної ділянки комунальної власності  по вул. Київській, 6 опубліковані на сайті Житомирської міської ради.

Склад конкурсної комісії:

В.о. міського голови – Цимбалюк Л.В.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради –  Сухомлин С.І.

Народний депутат  України - Розенблат  Б.С.

Начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради – Черкасова Є.Л.

Начальник комунального підприємства "Інспекція з  благоустрою м.Житомира" Житомирської міської ради - Самборський Ю.А.

Члени виконавчого комітету: Демчук Ю.М., Кудряшов П.Ю., Малиновський А.І., Пучич В.Г., Умінський А.В., Умінський О.Ф., Ушаков С.І.

Прес-секретар народного депутата України Розенблата Н.С., громадський активіст - Чепюк Ю.С.

«Мета Конкурсу – виявлення кращої планувальної,  естетично-художньої концепції комплексу проекту скверу, відображення відповідними художніми  засобами образу борців за волю України ( як загиблих на Майдані та і під час АТО), героїв Небесної сотні, подій Евромайдану. Перед учасниками Конкурсу ставиться завдання пошуку кращої концептуальної ідеї високомистецького архітектурного  вирішення проекту скверу борцям за волю України», - йдеться у положенні про конкурс, який триматиме до 20 лютого.

Проекти подаються на конкурс за адресою: м.Житомир майдан ім. С.П.Корольова, 4/2, каб.№101. Обов’язкова умова – у верхньому правому кутку матеріалів має бути девіз «Слава Україні».

Для участі в конкурсі проектні пропозиції щодо місця розташування пам'ятника та його концепції необхідно подавати в такому обсязі: генплан з прилеглою територією (м 1:500); схема детального планування з благоустроєм (м 1:200); візуалізація проекту з прилеглою територією. Графічні матеріали подаються на планшетах формату А1. Пояснювальна записка друкованого тексту (формат А4) з визначенням орієнтовної вартості проекту.

«Конкурсні проекти з 25 лютого 2015 року будуть розміщені як виставка конкурсних проектів, яка буде відкритою для всіх відвідувачів, та будуть винесені на громадське обговорення. Робота конкурсної комісії, проведення виставки конкурсних проектів, громадське обговорення, оголошення результатів Конкурсу має відбутися не пізніше 28 лютого 2015 року», - зазначають організатори.

Як повідомляв Житомир.info, рішення про оголошення конкурсу прийняли на засіданні міськвиконкому 21 січня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі