Події

Активісти вимагають звільнення директора Бердичівського медколеджу та прозорого розслідування смерті студентки

6 May 2015, 10:33

6 травня у Бердичівському медичному коледжі зібралися активісти місцевої «Самооборони», житомирського Автомайдану, студенти навчального закладу та журналісти.

Активісти прийшли «подивитися в очі» директору коледжу Володимиру Клименюку, якого вважають винним у смерті третьокурсниці Катерини Олексіюк.

На зустріч прибули батьки та родичі загиблої.

Заступник коледжу повідомила, що директора немає на місці - він на лікарняному.

Присутні вимагають розібратися у причинах смерті дівчини, провести прозоре розслідування та відсторонити Володимира Клименюка від виконання обов’язків на час розслідування. Активісти також виступають за звільнення підопічних керівника навчального закладу, які покривали його діяння або давали на це мовчазну згоду.

Присутній на зустрічі батько Катерини Олексіюк каже, що віддав доньку на навчання і платив за нього не для того, аби його дитину цькували та принижували, даючи оцінку її розумовим здібностям.

Мати переконана: у коледжі її дитину «загнали в могилу». Жінка звернулася до студентів з тим, аби вони оприлюднили усі відомі їм факти морального пресингу або фізичних домагань з боку керівника закладу.

Подробиці події дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі