Політика

Благодійний фонд «Рідний Житомир» подарував оргтехніку військовій частині

20 May 2015, 10:22

19 травня Благодійним фондом «Рідний Житомир» та осередком політичної партії «ВОЛЯ» у м. Житомирі було подаровано три багатофункціональних пристрої військовій частині В2731 для окремої механізованої бригади, яка виконує бойові завдання у складі сил антитерористичної операції.

Дана техніка призначена  для ведення документообігу з питань соціального забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей, а саме підготовка пакетів документів для надання статусу «Учасник Бойових дій» тому, що на даний час керівництво Збройних сил та держави не забезпечує військові частини канцелярськими приладдями та оргтехнікою.

«Жодні меценати і громадські організації не можуть 100% забезпечити армію. Ми постійно спілкуємося з нашими військовими і оперативно реагуємо на їх потреби та намагаємся їх задовольняти», - зазначив координатор  Житомирського міського осередку політичної партії «ВОЛЯ»  Володимир Кропивницький.

Від імені командира в/ч пп В2731 Михальчука Р.П. було вручено подяку депутату Житомирської міської ради Кропивницькому Володимиру Миколайовичу за такий необхідний подарунок.

Прес-центр ГО «Рідний Житомир»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі