Влада

ДСНС перевірить фінансово-господарську діяльність свого управління в Житомирській області

22 May 2015, 12:32

 Державна служба України з надзвичайних ситуацій перевірить фінансово-господарську діяльність підпорядкованого управління у Житомирській області.

Наказ від 13.05.2015р. «Про проведення перевірки окремих питань фінансово-господарської діяльності» опублікований на сайті ДСНС.

«Відповідно до пункту 6 Порядку утворення структурних підрозділів внутрішнього аудиту та проведення такого аудиту в міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади, їх територіальних органах та бюджетних установах, які належать до сфери управління міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 вересня 2011 р. № 1001, та листа Головного слідчого управління МВС від 06.05.2015 № 41/9298, крім того здійснити вибіркову перевірку діяльності підпорядкованих сил та засобів ДСНС України наказую провести перевірку окремих питань фінансово-господарської діяльності у підрозділах», - йдеться у документі, який підписав в.о. голови ДСНС Зорян Шкіряк.

Відповідно до наказу, в управлінні ДСНС України у Житомирській області будуть перевіряти діяльність за період з 1 січня  2014 року по 31 березня  2015 року.

Для проведення перевірки створили робочу групу у складі: Лісовий Іван Володимирович – головний фахівець 6 регіонального відділу внутрішнього аудиту, керівник робочої групи; Геращенко Анатолій Миколайович – головний фахівець 3 регіонального відділу внутрішнього аудиту, член робочої групи; Кравченко Роман Григорович – головний фахівець відділу запобігання проявам корупції Управління забезпечення ОРС ЦЗ ДСНС України, член робочої групи.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні цього року Шкіряк доручив провести фінансовий аудит у навчально-методичному центрі цивільного захисту Житомирської області.

Нагадаємо, після затяжної евакуації українців з Непалу, Зорян Шкіряк подав у відставку і 14 травня прем’єр-міністр Яценюк підписав розпорядження про звільнення Шкіряка від виконання обов’язків Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі