Влада

Шкіряк доручив провести фінансовий аудит у навчально-методичному центрі цивільного захисту Житомирської області

9 April 2015, 11:03

 У навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області проведуть фінансовий аудит.

Про це йдеться в опублікованому на сайті ДСНС наказі «Про проведення внутрішнього аудиту, який в.о. голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк підписав 8 квітня 2012 року.

«Провести фінансовий аудит та аудит відповідності на тему: «Оцінка законності та достовірності фінансової та бюджетної звітності, правильності ведення бухгалтерського обліку. Оцінка дотримання законодавства, планів, процедур, контрактів щодо збереження активів, інформації та управління державним майном» у Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області (м. Житомир) за період з1 січня 2012 року по 31 березня 2015 року», - зазначено у документі.

Для проведення внутрішнього аудиту створена аудиторська група, яку очолює Зінченко Олександр Олексійович – начальник 1 регіонального відділу внутрішнього аудиту. Члени аудиторської групи: Плахотнюк В'ячеслав Петрович – головний фахівець 1 регіонального відділу внутрішнього аудиту; Якименко Анна Михайлівна – головний фахівець 1 регіонального відділу внутрішнього аудиту.

Аудит буде проводитись з 14 по 30 квітня 2015 року.

Нагадаємо, 25 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков говорив, що всі керівники підрозділів ДСНС після арешту голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його першого заступника Василя Стоєцького, відсторонені і зараз йдуть слідчі дії. На сайті управління ДСНС у Житомирській області є інформація, що замість Ігоря Нікітчука обов’язки начальника тимчасово виконує його перший заступник – Василь Кучин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі