Політика

Олег Корх: Ми будемо звертатися до колег з ініціативою спрямувати депутатські кошти на оздоровлення дітей-чорнобильців

28 May 2015, 12:30

 Члени депутатської групи «За єдність і справедливість» Житомирської обласної ради, до якої входять члени партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», спрямують кошти, виділені на депутатську діяльність, на оздоровлення дітей-чорнобильців.

Про це напередодні засідання облради 28 травня розповів депутат, член партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олег Корх.

«У зв'язку з тим, що держава не виділяє кошти на оздоровлення дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, депутатами нашої групи було прийнято рішення виділити по 5 тис. грн. з коштів, передбачених на депутатську діяльність, та спрямувати їх на оздоровлення дітей нашої області. Ми закликаємо наших колег долучитися до цієї ініціативи та посприяти оздоровленню дітей», - зазначив Олег Корх.

Відповідно до Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» від 28.12.2014 р.№ 76-VІІІ, дітей, постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи ІV категорії,позбавлено щорічного безплатного забезпечення путівками на оздоровлення.

Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі