Події

У Житомирській області розшукали 12-річного школяра, який вирішив заночувати у нового друга

28 May 2015, 12:56

У місті Олевську Житомирській області правоохоронці розшукали 12-річного школяра, який вирішив заночувати у нового друга.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області, за інформацією Олевського РВ УМВС.

«12-річний олевчанин, який ще вранці 27 травня пішов до школи, увечері додому не повернувся. Схвильована мати із заявою звернулась до міліції близько 2 години ночі. Правоохоронці негайно розпочали заходи щодо розшуку зниклого хлопчика. Вони перевірили місцеві розважальні та торгівельні заклади, закинуті будівлі та інші місця, де могла б залишитися дитина», - повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Зрештою правоохоронці дізналися, що у хлопця нещодавно з’явився новий друг. До нього додому вони й направилися.

«Наші припущення виявилися правильними: підліток дійсно залишився на ніч у свого нового знайомого. Вранці, коли ми завітали до його будинку, хлопці спокійно спали, а господарі навіть не підозрювали, що їх гостя розшукують», - розповів начальник Олевського РВ УМВС Віктор Думан.

Школяра повернули додому. Працівники міліції провели з родиною профілактичну роботу та сподіваються, що у подальшому таких неприємностей у них не трапиться.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня до міліції звернулася мама 17-річного Максима Верещака, яка повідомила про зникнення сина. Хлопець ще 7 травня близько 15 години пішов з місця свого проживання та до теперішнього часу не повернувся. Проте, є підстави вважати, що Максим знаходиться на території Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі