Суспільство

На парад дитячих візочків у Бердичеві прибули «танк», Мойдодир та українська хата

15 June 2015, 11:40

Понад сотня матусь представили на розсуд суддів «тюнінговані» коляски своїх малюків. Танки, кораблі на колесах, карети поряд з пожежними машинами і українська хата під стріхою не лишили байдужими нікого.

«Два тижні ми готувалися, збирали усі матеріали, бо це все натуральне, снопики самі в’язали, тини самі крутили, і така от щира українська хата, ми самі українці і щира хата», - каже учасниця параду візочків Ольга Котик.

Учасники параду - діти віком від 5 місяців до 10 років. Члени журі відзначають:  цьогоріч парад  візочків у Бердичеві дещо мілітаризований. Двоє учасниць приїхали на танках.

«У нас миротворчий танк, у нас миротворча місія: ми захищаємо інтереси українського народу. Дерев’яна конструкція, а так все, як говориться, людська фантазія», - каже учасник параду Василь Альба.

Організатори кажуть: головне їх завдання - подарувати свято кожному і об’єднати мешканців Бердичева навколо сімейних цінностей і єдиної України.

«Основна тема нашого параду це те, що ми єдині у своєму прагненні ми хочемо жити на нашій землі під мирним небом, і що всі ми різні, але ми українці», - зазначила організатор параду візочків Любов Трибун.

Як повідомляв Житомир.info, на День міста-2013 у Житомирі на вул. Михайлівській відбувся такий же веселий парад дитячих візочків

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі