Місто

День Житомира: феєрверк ідей на «Параді колясок»

7 September 2013, 17:03

Спортивні автомобілі, ракети, вежі на колесах та карети. Такими виглядали дитячі візочки в День міста на Михайлівській. Тут відбулося свято під назвою «Парад колясок», на якому кожен охочий, озброївшись власною фантазією, міг перетворити дитячий візок на витвір мистецтва. Організатори кажуть - святкувати День міста повинні і маленькі діти, тому для них і влаштовуються подібні конкурси.

«Парад вже традиційний, це вже четвертий рік підряд. На наступний рік обов’язково буде парад, причому ми плануємо виводити його на обласний рівень. Головна ідея - це подарувати свято усім, навіть найменшим. Сьогодні у нас був півторамісячний учасник, і навіть йому дісталися призи», - каже Лілія Маєвська, організатор свята «Парад колясок».

Батьки розповідають - на створення образів для дітей їх надихали казки, легенди і просто те, як їхні діти поводяться кожного дня.

«Ідея навіяна казками тисячі і однієї ночі, і зараз дуже популярна ідея про Роксолану,ми завжди це дивимось і, як кажуть, «Восток дєло тонкоє», і це завжди казка, завжди цікаво. Ну і ми вирішили в такому стилі щось зробити. Більше часу зайняла сама ідея, а оформлення - за півгодини зранку», - поділилась учасниця параду Вікторія Тетера.

«Кожна мама підтвердить мої слова, що ввечері, коли дитина лягає спати, вдома лишається враження, що пройшли бойові дії, і тому я вирішила, що це буде найбільш підходящим для моєї дитини, якій лише рік, і дома у нас таке твориться, що найкраще для нього підходить цей образ», - розповіла ще одна учасниця параду Наталія Інорт.

Батьків та їх дітей розважали цікавими конкурсами і кожен отримав подарунок від спонсорів проведення свята.

Організатор свята Центр раннього розвитку «Школа Понарошку» висловлює вдячність спонсорам цього барвистого заходу. «Парад колясок» підтримали та підготували подарунки переможцям і усім учасникам: перший в Житомирі інтернет-магазин безпечної косметики і побутової хімії «без хімії» ЕКОЛОГІЧНО; служба прокату дитячих товарів «Babyservice»; компанія «Нові вікна», спеціалізований магазин шпалер – «Статус»; страхова компанія «Іллічівська»; рекламна агенція «Мадагаскар»; стоматологія Сіроша; магазин канцтоварів «Клякса»; видавництво «Ранок»; Інформбюро; «Просто Радіо 104,9Fm» та інтернет-видання Житомир.info.

Найяскравіші екіпажі отримали цінні подарунки: 3 килимки BABYPOL, 3 толокари, самокат, 2 сертифікати від компанії «Нові вікна» номіналом по 500 грн., 3 сертифікати від стоматології Сіроша номіналом 300, 250 та 200 грн., 3 клубних карти від служби прокату дитячих товарів «Babyservice», 2 дитячі настільні лампи від спеціалізованого магазину шпалер – «Статус», дитячі журнали від видавництва «Пелікан», канцтовари від магазину «Клякса», розмальовки та 3 набори для творчості від видавництва «Ранок», а також кожен учасник параду гарантовано отримав у подарунок органічну зубну пасту, біо-крем для рук та засіб для миття посуду від інтернет-магазину «Екологічно»; альбом для малювання, олівці і розмальовку з наклейками від страхової компанії «Іллічівська»; корзину для іграшок або парасольку від центру раннього розвитку «Школа Понарошку».

Також організатор свята ЦРР «Школа Понарошку» дякує усім конкурсантам за участь у четвертому Житомирському параді колясок і вітає переможців! 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі