Політика

У Житомирі свободівці влаштували акцію проти стрімкого росту тарифів

26 June 2015, 17:31

«Ні - тарифному терору!» – під таким гаслом у Житомирі відбулася акція протесту за ініціативи обласної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода». До протесту долучилися люди, обурені стрімким ростом цін.

«Я платіжку отримала за газ 405 гривень. Квартплата 736 грн, пенсія 1200. На базар підеш - ціни космічні. Це ні в які рамки вже не лізе, це крик душі. Вони списують на війну - ні, і там бідні діти голодують», - каже учасниця мітингу Раїса Ступницька.

Підтримали житомирську громаду лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок та очільник обласної організації Сидір Кізін. Свободівці вимагають зменшити економічно необґрунтовані тарифи, які запровадив уряд Яценюка, а також націоналізувати обленерго та облгази.

«Люди виходять на вулиці, люди протестують проти грабіжницької політики теперішньої влади. Ми, українські націоналісти, свободівці, будучи державниками, розуміємо, в якому стані сьогодні знаходиться наша країна. Ми усвідомлюємо, що нині ведеться війна і питання номер 1 - це перемогти одвічного московського агресора, повернути назад наші території, повернути Крим, повернути український Донбас. Це є основне питання. Але не можна прикривати війною злодіяння і грабіжницьку політику теперішньої влади, тому і ми мовчати не можемо. коли на наших очах Уряд краде мільярди, і це доведено, коли на наших очах людей ставлять на коліна грабіжницькими тарифами, необґрунтованими економічно, підняттям цін на товари першої необхідності, людей доводять до відчаю і все це прикривають війною, товариство, ми не можемо мовчати», - звернувся до громади лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Ми передаємо велике вітання Уряду Арсенія Яценюка з його новими тарифами і ми вимагаємо, щоб ці тарифи були скасовані. Я думаю, що ми будемо вимагати і відставки цього Уряду, який повів відверту україноненависницьку антисоціальну політику. Я думаю, разом ми переможемо», - зазначив очільник Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Сидір Кізін.

Учасники протесту висловились на підтримку законопроекту авторства «Свободи» «Про заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення», а також одностайно підтримали вимогу щодо відставки уряду Яценюка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі