Місто

Брати Кузьміних передали допомогу пацієнтам Житомирського військового шпиталю

6 July 2015, 17:38

Ліки більш як на 10 тисяч гривень, білизну і засоби особистої гігієни у Житомирський військовий госпіталь передав комбат 90-го батальйону Олег Кузьміних. Після 4-місячного перебування у полоні він пройшов реабілітацію, вже повернувся до служби і разом з братом допомагає пораненим бійцям та родинам загиблих побратимів. Про потреби шпиталю брати дізналися від волонтерів, які постійно відвідують поранених.

«Нам склали список медикаментів дорогих, які важко купити сім'ям, і ще попросили допомогу - мильно-туалетні приналежності. Війна все одно триває, у нас перемога все одно ще не наступила і є люди, які дуже сильно потребують чиєїсь допомоги», - зазначив засновник благодійного фонду братів Кузьміних Сергій Кузьміних.

Медики кажуть: часто бійцям допомагає одужувати розуміння того, що про них піклуються волонтери. Також тут подякували братам Кузьміних за вагому допомогу.

«Ці ліки дуже важливі, тому що зараз багато поранених, контужених і це дороговартісні ліки, які не завжди у нас прописані у формулярі, але вони дуже важливі для лікування», - зазначив начальник відділення медичного постачання Житомирського військового госпіталю Сергій Кузьмін.

Комбат Олег Кузьміних закликав українців об’єднувати зусилля, аби не лишати героїв та їх рідних у біді.

«Ми, коли говоримо про людей, які знаходяться в зоні АТО, іноді забуваємо про людей, які вже вийшли з зони АТО, хто поранений, у кого в сім'ях загинув син або чоловік. Цей фонд спочатку створювався, щоб допомогти мені, коли я перебував у полоні, зараз я вже допомагаю своєму братові в цьому фонді, тому що є кадровим і далі продовжую службу. Тому я звертаюся з проханням, якщо є небайдужі, то долучайтесь», - зазначив командир 90-го батальйону 81-ї десантної бригади Олег Кузьміних.

Долучитися до благодійної ініціативи можна, перерахувавши гроші на картку фонду:

ПриватБанк 4149 4378 5213 0671

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі