Влада

В «Укроборонпромі» назвали нового керівника Житомирського бронетанкового заводу

22 July 2015, 16:35

Олексія Бабіча призначено керівником ДП «Житомирський бронетанковий завод».

Про це 22 липня повідомив сайт Державного концерну «Укроборонпром».

Кадровий конкурс на заміщення вакантних посад керівників підприємств-учасників Концерну провели відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777.

«За результатами проведеного конкурсного відбору переможцями оголосили:

ЛИСИЦЮ Владислава Леонідовича – на посаду керівника Державного підприємства «Київський бронетанковий завод»;

БАБІЧА Олексія Олександровича – на посаду керівника Державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод»;

ФОТЧЕНКОВА Олександра Дмитровича – на посаду керівника Державного підприємства «Харківський автомобільний завод», - йдеться у повідомленні.

Головними критеріями для відбору керівників підприємств були озвучені: здатність висловлювати свої думки, уміння викладати інформацію в письмовій формі, комунікабельність, тактовність, готовність взяти на себе відповідальність, уміння аналізувати проблеми і налагоджувати ділові зв'язки, виявляти творчий підхід до роботи та емоційна врівноваженість.

Багатьом претендентам, які не перемогли на конкурсі, запропонували інші посади на підприємствах «Укроборонпрому» та в самому Концерні, - відзначає прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2015 року Олексій Бабіч дав коментар щодо модернізації БМП-1 у якості заступника директора ДП «Житомирський бронетанковий завод».

Керівником заводу до лютого 2015 року був Сергій Бутенко, після  відставки якого призначили Михайла Мосіна, який, за матеріалами «Слідства. Інфо», у 2011 році очолив КП «Херсонелектротранс» та провів оборудки з ремонтом електротранспорту.

Після цього Мосін цілий рік не мав права обіймати керівні посади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі