Політика

Команда «Народного Контролю» допомогла житомирянам вирішити з десяток нагальних проблем

28 July 2015, 13:51

Проблема існує, значить, хтось недопрацьовує,  вважають в команді «Народного Контролю». Особливо це стосується чиновників та посадовців, які тільки після нагадування беруться до своїх прямих обов’язків. «Народний Контроль» готовий і нагадувати, і контролювати. Практика показує, що такий підхід дає результати.

Захаращений підвал - тепер тимчасове укриття. Там, де колись не було світла, лежав мотлох та смерділи стоки – нині впорядкований прилисток на випадок надзвичайної ситуації для мешканців будинку по Корольова, 46-А. Майже чарівне перетворення – справа звичайнісіньких комунальників. Впорядкування підвалу мешканці справді вважають дивом. Люди неодноразово скаржилися на захаращеність приміщення, але комунальників до чар вдалося змусити тільки журналістам «Народного Контролю».

На вул. Пролетарську поновлено рух маршрутки №5 до кінцевої зупинки. Ще навесні автобуси скоротили шлях через запланований ремонт дороги. Проте, ні ремонту, ні транспортного руху! Люди чекали і мучилися буз комфортного сполучення мікрорайону з центром міста 3 місяці. «Народний Контроль» нагадав чиновникам про колишні плани, - а тоді й дорогу полатали, і маршрутку поновили!

«Ми можемо в своєму мікрорайоні сісти в маршрутку і нормально дістатися центру міста, без пересадок. Дякуємо за допомогу «Народному Контролю», - тепер нам зручно. Ремонт дороги провели і швидко, і якісно!» - підсумувала пенсіонерка Олена Павлівна.

Аналогічна ситуація і з ремонтом електрощита у під’їзді на Войкова, 11-А. Після звернення журналістів «Народного Контролю» його взялися лагодити уже за кілька днів. І це тоді, як мешканців будинку, які застерігали про небезпеку і просили полагодити, комунальники просто ігнорували!

«Таких результатів маємо чимало», - коментує Світлана Пахольчук, голова обласної організації політичної партії «Громадський Рух «Народний Контроль». – Активно в Житомирі працюємо з весни, а вже змогли допомогти у вирішенні багатьох проблем. Звичайних людей чиновники просто ігнорують, забуваючи і обіцяне, і наплановане. Коли втручаються журналісти та юристи - ситуація кардинально міняється! Наше завдання – змусити чиновників, комунальників, посадовців робити свою роботу, нагадати їм про обов’язки. Нічого надзвичайного, але й це, виявляється, непросто».

Світлана Пахольчук, голова Житомирської обласної організації політичної партії «Громадський Рух «Народний Контроль»

Таких результативних «нагадувань» у доробку «Народного Контролю» десятки: поремонтований асфальт у подвір’ях, полагоджені дахи, організовані прибирання, поновлена дорожня розмітка. Це - конкретні результати, поліпшення життя звичайних житомирян.

«Ми готові допомагати людям у вирішенні проблем, - наголошує Світлана Пахольчук. – Спільно з журналістами і юристами ведемо кілька розслідувань, які матимуть резонанс у суспільстві та будуть помітним кроком у боротьбі з корупцією, вседозволеністю. Випадки, де інтереси громадян ігнорувалися роками, потребують детального вивчення. Результат не може бути швидким, але головне – він буде!».

Про необхідність ремонту дороги на вул. Максютова журналісти «Народного Контролю» нагадували ще в квітні. Тепер – це впорядкована ділянка:

Пішохідний тротуар на вул. Київська, 86 полагодили після нагадування «Народного Контролю»:

Дитячий майданчик на вул. Труда, 1 встановили на прохання мешканців та «Народного Контролю»:

Прес- служба обласної організації політичної партії «Громадський Рух «Народний Контроль»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі