Події

У Житомирській області суд виніс вирок росіянину, який намагався ввезти в Україну армійський штик

28 July 2015, 16:58

Овруцький районний суд Житомирської області виніс вирок громадянинові Російської Федерації, який намагався контрабандним шляхом із приховуванням від митного контролю ввезти до нашої держави армійський штик-ніж.

Про це Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області.

«У лютому цього року на залізничній станції «Овруч» під час огляду особистих речей іноземця правоохоронці вилучили штик-ніж, захований правопорушником серед особистих речей. За висновком експерта, вилучений предмет є заводським зразком колюче-ріжучої клинкової холодної зброї до автомата Калашникова», - йдеться в повідомленні.

Крім того, минулого року зловмисник двічі намагався незаконно перетнути державний кордон України в обхід пунктів пропуску, за що його було притягнуто до адміністративної відповідальності та заборонено в’їзд до нашої держави терміном на три роки.

Правопорушника засуджено до одного року позбавлення волі за ч. 1 ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому у зоні митного контролю пункту пропуску «Виступовичі – Нова Рудня» в автомобілі Лада, який слідував до Республіки Білорусь «зеленим коридором», митники виявили цілий арсенал боєприпасів.

Фото прес-групи УСБ України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі