Новини компаній

Вуличні світильники Jooby

2 September 2015, 16:21

Вуличні світильники на основі світлодіодів торгової марки Jooby сьогодні не мають конкурентів по економічності та довговічності. Ці якості дозволили їм завоювати лідируючі позиції серед покупців, які прагнуть організувати зовнішнє освітлення без значних щомісячних фінансових витрат на оплату електроенергії.

Найчастіше світлодіодні вуличні світильники використовують для освітлення таких об'єктів:

  •  Вулиць.
  •  Прибудинкової території.
  •  Транспортних тунелів.
  •  Промислових виробництв.
  •  Торгівельних центрів.
  •  Ресторанів, кафетеріїв.
  •  Нічних клубів.

Широка функціональність освітлювальних приладів для зовнішнього освітлення зумовлена особливостями їх конструкції. Такі світильники добре переносять вібрацію і досить ударостійкі. Крім того, вони добре захищені від негативного впливу навколишнього середовища, в тому числі високої вологості. Залежно від моделі світильника ступінь його вологозахищеністю може бути різною, тому у кожного є можливість підібрати найбільш оптимальний (враховуючи особливості місця його застосування)варіант освітлюваного прилада.

Серед переваг світлодіодних світильників - тривалий термін їх служби. В середньому  такий вуличний світильник на основі світлодіодів має термін експлуатації в середньому 50000-75000 годин. Це  в свою чергу означає, що приблизно 12 років можете не замислюватися про необхідність міняти освітлення або проводити сервісне обслуговування.

Торгова марка Jooby представляє широкий асортимент сучасних світильників зовнішнього освітлення. Дані освітлювальні прилади різного розміру і форми, які дають як різні відтінки білого, так і кольорове світло. Тому кожен зможете без особливих зусиль обрати ви LED-лампи для  того, щоб організувати вуличне освітлення  об'єктів різного призначення. Хочемо зазначити, що вартість освітлювальних приладів Jooby досить лояльна, а придбання таких приладів виправдає себе досить швидко. Тепер ви знаєте, що набагато  краще придбати освітлювальні прибори, а ніж інші, які працюють на звичайних лампах.  Використовуйте електроенергію з розумом!Купуйте вуличні світлодіодні світильники на сайті jooby.com.ua.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі