Політика

У Житомирській області голова райдержадміністрації вимагав у ТВК друкувати бюлетені в місцевій друкарні

28 September 2015, 18:56

Голова Малинської райдержадміністрації Володимир Литвиненко на початку минулого тижня увірвався до Малинськлї міської виборчої комісії з вимогою друкувати бюлетені для місцевих виборів в КП «Малинська районна друкарня».

Про це Житомир.info повідомила голова Малинської міської виборчої комісії Суворова Наталія Вадимівна.

У виборчій комісії з вимогою не погодились

«Ми, власне, і не збирались в Малині друкувати, точніше це було під питанням до того часу, як до нас увірвався в кабінет пан Литвиненко, голова райдержадміністрації і не почав вимагати, щоб ми їх друкували в Малині. Ми в п’ятницю на засіданні ТВК проголосували за рішення друкувати їх в Києві. Він взагалі нам тут кричав, що отримав лист від губернатора, і вони вимагали від районної комісії, і вона погодилась друкувати, і ви теж зобов’язані, але ми незобов’язані, але цього листа ми не бачили », – зазначила Наталія Суворова.

Як повідомляв Житомир.info, 25 вересня працівники Служби безпеки та прокуратури затримали на отриманні хабара голів Малинської райдержадміністрації та райради. У неділю, 27 вересня, ухвалою Корольовського суду м. Житомира їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі