Політика

У Житомирі до Дня працівників освіти обласна організація Аграрної партії України влаштувала для освітян урочистий концерт

6 October 2015, 12:10

Житомирський музично-драматичний театр переповнений: кількасот вчителів, вихователів та викладачів вищих навчальних закладів зібралися на святковий концерт, присвячений Дню працівників освіти. Відзначити професійне свято та відпочити від своєї нелегкої праці запросила освітян з усієї області Житомирська обласна партійна організація Аграрної партії України. Організатори свята кажуть: День працівника освіти - це в першу чергу свято рядових вчителів.

«Концерт, присвячений Дню працівника освіти, і як ми по старинці говоримо, День вчителя, бо основою всієї навчальної системи є той вчитель, який знаходиться завжди в школі, який навчає наших діточок, як то кажуть, сіє добре, вічне, розумне», – каже голова Житомирської обласної партійної організації Аграрної партії України Віктор Козін.

Артем Кондратюк, який також взяв участь у концерті, розповідає: цей виступ для нього особливий, адже сам вже багато років працює викладачем академічного та естрадного вокалу і не з чуток знає про те, як важко бути вчителем.

«Ви ж розумієте, яка це складна праця. Це титанічна праця, тому це святе - на День вчителя сходити на хороший концерт. В цьому концерті приймає участь багато прекрасних артистів і тому, ви знаєте, це просто вчитель приходить на концерт і думками трохи відволікається від буденних робочих справ, тому що виховувати дітей це святе, але треба трошки відволікатись»,- каже співак.

Під час концерту подяками за вагомий внесок у вихованні молоді відмітили деяких викладачів навчальних закладів Житомирщини. Галина Томашевська також отримала відзнаку, каже: подяку сприймає, як результат досягнень усього педагогічного колективу.

«Я працюю не так давно на цій посаді, 5 років, але зарекомендувала себе. Я думаю, що це подяка, ще раз наголошую, не моя, а всіх працівників мого закладу. Свято чудове, дуже прекрасно, прекрасні артисти, дуже велика їм подяка, подяка Аграрній партії Житомира», - ділиться враженнями помічник завідувача Житомирського дошкільного навчального закладу № 52 Галина Томашевська.

Гості свята кажуть: такі концерти допомагають відновити сили та натхнення на роботу, а це - найважливіше у викладацькій діяльності.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі